20-vuotias Etelä-Pohjanmaan Messut Oy on monipuolinen ja osaava tapahtumajärjestäjä, jolla on hyvät suhteet elinkeinoelämään. Yhtiömme omistajina ovat alueemme merkittävät teollisuuden, viestinnän ja palvelualojen yritykset, Seinäjoen, Alajärven, Kauhajoen, Kauhavan ja Ähtärin kaupungit sekä Ilmajoen, Isojoen, Soinin ja Ylistaron kunnat.

Toimintamme keskuksina ovat monipuolinen Seinäjoki Areena sekä upea Seinäjoen Kauppatori, mutta tuotamme tapahtumia myös muualle Etelä-Pohjanmaalle. Yhteensä järjestämissämme messutapahtumissa, konserteissa ja markkinoissa käy vuosittain yli 100 000 vierasta.

Etelä-Pohjanmaan Messut Oy on myös alueensa ainut Messujärjestäjien Unionin jäsen. Messujärjestäjien Unioni on maamme merkittävimpien messujärjestäjien yhteinen organisaatio, jonka tarkoituksena on antaa luotettavia mediatietoja messuista ja näyttelyistä. Kaikki unionin jäsenet noudattavat yhtenäistä kävijöiden, näytteilleasettajien ja myytyjen neliömetrien laskutapaa. Unionin jäsenten messu-tapahtumien mediatiedot tarkastaa Suomen Mediatarkastus Oy.

Tervetuloa vieraaksemme !